corona

Coronamaatregelen update 02/11/2020

Vanaf 2 november 2020 gelden deze nieuwe regels voor de sport (website Sport Vlaanderen).

Wat de vechtsportbeoefening in Vlaanderen in coronatijd (Covid-19) betreft, zie deze update 2-11-2020 (website Risicovechtsportplatform Vlaanderen).

Heel wat VVA-clubs hebben nu hun activiteiten noodgedwongen moeten stilleggen, sommige clubs deden dit reeds eerder uit veiligheidsoverwegingen en zochten naar alternatieven om de conditie van hun leden op peil te houden. En hierbij kunnen we meegeven dat de aangesloten leden verzekerd blijven, ook thuis. Dekking wordt verleend voor alle mogelijke activiteiten die via online-sessies worden gehouden of zuiver individuele trainingen thuis om de conditie op peil te houden. Ook voor de door de regering toegestane sportbeoefening buitenshuis (wandelen, joggen, fietsen, etc.) blijven de waarborgen verworven!

“Keep moving!” maar hou het daarbij veilig voor jezelf en voor elkaar!!!